餐廳: 客家好棧 (快樂大廈)
資訊:

2021-06-30 1062 瀏覽
父親節出街食,老豆揀咗呢間見到地下爆哂塴,樓上無乜人,唔知點解唔理啦,無人咪仲好去到見到佢有個爐坐住啲壺,但係個杯豆腐潤咁大隻,飲兩啖就無咗,下下要斟好麻煩諗咗一陣食咩好,選擇唔係太多最終揀咗一個魚嘅孖寶,一碟咕嚕肉同炸大腸等咗四、五個字先上第一碟餸 - 魚孖寶嘅其中一款嘩,碟就大啦,但係魚先得幾舊(都由佢啦,可能其他拎哂去整另一味餸呢)荷蘭豆係得圖入面咁多,唔過廿條,乜而家啲荷蘭豆咁貴咩反而個咕嚕肉份量多,又好食,去到最後都食唔哂,呢個真係物超所值見佢上咗一半,就叫三個白飯食住等等咗兩、三分鐘就見到另一個員工走出黎嗌有無人要白飯經過呢大半個鐘嘅等待,我緊係同佢講多次要三個白飯啦唔係都唔知幾時先有員工再行過前後差唔多五分鐘先至送到過黎食咗一陣另一個魚孖寶都黎啦個味道同份量叫做正常啦等得最耐係個炸大腸大家睇圖見佢咁嘅色水都估到咩料啦勁un,好似食緊橡筋咁,仲要$100,真係唔得掂俾我揀一定唔會再黎
父親節出街食,老豆揀咗呢間
見到地下爆哂塴,樓上無乜人,唔知點解
唔理啦,無人咪仲好

諗咗一陣食咩好,選擇唔係太多
最終揀咗一個魚嘅孖寶,一碟咕嚕肉同炸大腸
等咗四、五個字先上第一碟餸 - 魚孖寶嘅其中一款
荷蘭豆係得圖入面咁多,唔過廿條,乜而家啲荷蘭豆咁貴咩

見佢上咗一半,就叫三個白飯食住等
等咗兩、三分鐘就見到另一個員工走出黎嗌有無人要白飯
經過呢大半個鐘嘅等待,我緊係同佢講多次要三個白飯啦
唔係都唔知幾時先有員工再行過
前後差唔多五分鐘先至送到過黎