餐廳: Casky
資訊:

2021-12-16 1655 瀏覽
午餐餐牌報稱有四個選擇:芝士pizza魚意粉豬肉眼扒牛柳午餐未夠1點去到,姐姐話冇晒豬鞍,意粉剩一,望下餐牌,乜有豬鞍咩?原來係冇晒豬,揀完嗰一客意粉,即係得返pizza同牛柳🤦🏻‍♀️OK咁牛柳啦~落order時姐姐先話冇晒牛柳轉左做牛嘅橫隔膜下面舊肉,咁即係又唔係牛柳嚟😐究竟呢度仲咩食不如唔好叫我揀直接俾我食算啦……前菜係少少沙律加兩隻唔知煎定炸餃子,餃子好似唔熟咁嘅硬度魚意粉係湯上咁樣,食食下仲有錫紙包裝碎屑牛乜乜筋脈纏身,配菜清水烚嘅,俾牛乜乜攪到暖暖地嘅Parma ham口感有啲嘔心食食下有walk in客入嚟,見到佢地有得叫意粉,唔係話剩一咋咩?乜咁嘅?
午餐餐牌報稱有四個選擇:
芝士pizza
魚意粉
豬肉眼扒
牛柳

前菜係少少沙律加兩隻唔知煎定炸餃子,餃子好似唔熟咁嘅硬度
魚意粉係湯上咁樣,食食下仲有錫紙包裝碎屑

乜咁嘅?