餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

2023-09-19 590 瀏覽
本身諗住叫個外賣俾個小朋友食,已經特登早啲落單,去到收銀個到,又話我張單已經攞咗,又話無,叫我自己去check。我話張單係我落,外賣自取唔係攞住張單先有得攞架咩?!然後,個前台就係咁話唔知,叫我搵經理,跟住搵九世都未搵到個經理,原來個經理就係個前台隔離拾緊啲外賣,係咁敷衍我話攞咗就無架啦!我$就俾咗,野就攞唔到,仲要無人解答到我個問題 : “唔係有張單先可以攞到野食既咩?”咁我話 : 算!我依家只係要個解決方案,總之我依家就攞唔到野食,咁一係你哋整過俾我,一係就幫我取消咗張單,退返$俾我。佢哋就𠲖𠲖哦哦咁話整過俾我,咁我都講清楚我既情況 : “其實我就趕時間,我已經專登早啲叫,依家搞咗半個鐘,咁你哋要整幾耐先俾到我?”佢哋既回覆係 “等一陣啦!”我話 “你都俾個時間我,5分鐘?10分鐘?”“都話一陣就有囉!”突然之間,個前台話外賣平台取消咗張單,跟住佢同我講,張單取消咗,所以乜都無得攞…..“吓?!點解張單會取消咗?!”“我唔知!你問返外賣平台”“咁不如你照入返單,我係到俾$算,我只係想小朋友有野食”“取消咗就無架啦!”唉!我都費事再講,轉身,走!全程職員態度極為惡劣,不斷推卸責任,亦

我話張單係我落,外賣自取唔係攞住張單先有得攞架咩?!

佢哋就𠲖𠲖哦哦咁話整過俾我,
咁我都講清楚我既情況 :
佢哋既回覆係 “等一陣啦!”
我話 “你都俾個時間我,5分鐘?10分鐘?”
“都話一陣就有囉!”

“吓?!點解張單會取消咗?!”
“我唔知!你問返外賣平台”
“咁不如你照入返單,我係到俾$算,
我只係想小朋友有野食”
“取消咗就無架啦!”

唉!我都費事再講,轉身,走!

全程職員態度極為惡劣,不斷推卸責任,
亦由始至終都無諗過、提出過解決方法。
食過佢哋既堂食,又唔係真心特別出色。
外個賣自取都可以有咁既待遇,
堂食?!不了!
2023-09-19
45 分鐘 (外賣自取)