2011-05-15
今(15-5-2011 Sun)朝同男友起身後出發食o野,男友一言不發決定o黎呢間,我o地坐低後諗食咩o野,我o地已經諗到,就叫o野食.男友先講要炸兩同白糖糕,亞姐就即問幾多碟百糖糕,我就話一碟.男友重未及反應,亞姐就話係問我要幾多件?我答一件啦.之後佢就走o左去.喂喂,我重未叫o野食o架,你唔係諗住我o地食呢兩樣o野咋?等好耐佢都冇再行入o黎,我就叫過另一個之前serve另一張客人都聽錯要咩o野o既亞姐.我本來想要田雞粥,但一來男友話驚唔夠熟,二來見第一個亞姐咁樣,就打消念頭,要返牛肉粥加一個砵仔糕算.亞姐問我砵仔糕要有豆定冇豆,我答有豆.之後o野食陸續到齊,牛肉粥碎牛都幾多,其他o野食都正常不過.呢餐價錢$25.00.其實我o地去到時都唔多人,真係唔明第一個亞姐點解咁冇耐性,之後佢同樣serve另一pair客人,男o既落完單,佢就識仍企o係o度問女o既食咩o野.
呢餐價錢$25.00.