2019-08-10
星期六1點幾嚟到都見到少量人排隊,但奇在兩個人竟然唔使等Lucky~做緊午市套餐,大約$60-70一個主菜送野飲,加$20加一個小食。海鮮叻沙摻摻樣唔錯,但食落湯底同餸都係平平無奇麻辣無骨海南雞河粉 (麻辣汁另上)雞好滑,但紅血絲仲望到好多,同埋都見到一D黃色脂肪,要扣D分估唔到個河粉係清湯底,但又幾好食喎,湯唔會係淡而無味而係帶D清甜,夾埋點左麻辣汁嘅海南雞食一D都唔膩鮮蝦薯絲卷炸到金黃香脆嘅薯仔絲入面包住彈牙嘅蝦仁,配埋酸酸甜甜嘅泰式醬,有口感有味道,兩啖一個,好食沙爹雞肉串燒燒得好乾身,本身就醃得幾好味,再點埋另上嘅沙爹醬,惹味好食,不得不提$20有3串,堅抵!加埋10%每人埋單一百多D,主菜小食野飲都齊,我覺得性價比都算係咁,佢嘅主菜選擇其實都幾多,除左泰式越式,其實仲有日式港式。小食亦有10幾款俾你簡,試左兩個都好食,個人認為必加!
樣唔錯,但食落湯底同餸都係平平無奇
麻辣無骨海南雞河粉 (麻辣汁另上)
鮮蝦薯絲卷