2017-09-16 500 瀏覽
依間鋪頭其實有好多分店,都略有名氣。今日嚟開紅磡又經過,就買左兩個嚟試下,點知就中左伏鋪頭外有介紹佢依個餃子系列~入到去見得番依幾款,有啲仲得番一個以為真係咁好食,價錢又平~就揀左兩個見到個蜜瓜包其實都想試~睇日式麵包王既時候覺得蜜瓜包好吸引好好食😂😂但今次食唔落咁多,唯有唔食佢住最後嗌左月島軟心芝士餃子同特濃朱古力軟心餃子,兩款都係$12,價錢可以接受先食芝士~第一啖咬落,嘩,淨係食到麵粉味依款芝士唔係平時街多數食開既芝士,芝士味唔係好出,再帶有少少酸食落麵包好軟熟,但芝士味道奇奇怪怪咁之後就係朱古力~同樣地都係好大陣麵粉味睇過食評話朱古力唔會過甜,但點知完全唔係得死甜,無濃郁既朱古力味一行三人都覺得麻麻地咁多人介紹同話好食,但可惜唔啱我地口味🙉或者係我地唔識欣賞🙈🙈🙈細個睇日式麵包王,幻想啲麵包都好好食但可惜依間既日式麵包店就真係麻麻地

鋪頭外有介紹佢依個餃子系列~

入到去見得番依幾款,有啲仲得番一個
以為真係咁好食,價錢又平~就揀左兩個

見到個蜜瓜包其實都想試

月島軟心芝士餃子

先食芝士~第一啖咬落,嘩,淨係食到麵粉味
食落麵包好軟熟,但芝士味道奇奇怪怪咁

特濃朱古力軟心餃子

之後就係朱古力~同樣地都係好大陣麵粉味
睇過食評話朱古力唔會過甜,但點知完全唔係
得死甜,無濃郁既朱古力味

一行三人都覺得麻麻地
但可惜依間既日式麵包店就真係麻麻地