2015-08-31
聽講呢間係韓國人自己開嫁,亦都由韓國人打理,D員工個個識講韓文(好似係)。所以我都見到好多韓國人係到食,聽到好多韓文,好似我地格格不入咁LOL講番D食物先,石頭窩飯好味道,食到底仲有飯焦,好香,見到隔離韓國人嗌左泡菜冷面幾唔錯,所以我地都一樣嗌左,當然唔錯啦,絕對係第一樣推介,真係好好食,彈牙可口,連泡菜食夠曬辣,嗜辣唧朋友千萬唔好錯過,記住要冷麵至夠辣,有湯唧就唔夠辣了。另外仲叫左豆腐窩、海鮮煎餅,海鮮煎餅用料豐富又煎得香口,送酒一流!仲有炆牛骨,牛骨用韓式甜醬油,炆得非常入味,味道甜美。連帶一眾配料如紅蘿蔔、冬菇等都好好味,除了韓烤,呢個炆牛骨都唔好錯過。另外, 服務都唔錯啦, 琴晚full晒, 但我地叫waiter時, 佢地都盡快應我地, 有時請佢地加茶, 加order, 問野, 分野食等都盡快幫我地搞。