2021-10-27 20 瀏覽
見到呢間新開既cafe門口既招牌寫住出名黑毛豬,就入去試下。星期5晚都幾多人,以爲位置有d 隱秘無咩人知,我地7點幾去到已經坐滿曬。我地叫左個小食拼盤,鮮蘆筍野菌黑松露醬意大利飯伴日本帶子同埋扒西班牙無骨黑毛豬扒Duroc,仲叫左個細心太軟。個餐湯係忌廉蘑菇湯,吾算好烯,都有小小粒粒蘑菇。小食拼盤有薯角,吉列蝦,鷄翼同牛舌。小食拼盤有牛舌都幾特別,個牛舌好焾少筋好易入口。薯角,吉列蝦炸得岩岩好,香口鬆脆。鮮蘆筍野菌黑松露醬意大利飯伴日本帶子係我最愛!意大利飯有咬口,硬度岩岩好,小小煙un 又唔會好lum好似食緊糊仔甘,黑松露味夠出夠香,帶子都算新鮮。扒西班牙無骨黑毛豬扒略顯小小太瘦,可能叫反肥個隻Estrella會好d,不過配埋個汁都幾夾。心太軟焗得岩岩好,後悔無叫有雪糕個款,冰火相容會更正呢度幾岩一大班朋友黎聚腳,輕鬆既環境氣氛食到唔錯既西餐!
個餐湯係忌廉蘑菇湯,吾算好烯,都有小小粒粒蘑菇。
薯角,吉列蝦炸得岩岩好,香口鬆脆。
心太軟焗得岩岩好,後悔無叫有雪糕個款,冰火相容會更正
呢度幾岩一大班朋友黎聚腳,輕鬆既環境氣氛食到唔錯既西餐!
2021-10-22