2013-07-30 259 瀏覽
因為生日75折卷就快expire, 一家人黎到意粉屋晚餐商量過後, 覺得散叫比點套餐好, flexible d, 反正亦唔太自在個湯.最後一行4人點左:小食拼盤 - 除左雞翼比較辣, 全部味道都幾好炸洋蔥圈 - 因為屋企人鐘意食, 食完小食拼盤d洋蔥圈覺得唔夠喉, 追加的. 熱辣辣真係幾好食.希臘風情pizza (大批)- 幾like個pizza, 但有進步空間~略嫌餅底唔夠鬆海鮮龍蝦汁墨魚飯 - 依個真係麻麻地, d龍蝦汁無龍蝦汁味(我suppose會有龍蝦湯個隻味..)...d飯就還可以carbonara意粉 - d蛋皮好似過熟, 都係麻麻地總結飯/意粉d水準一般, 小食同pizza較好. 食左5樣野, 埋單$420到(75折後), 算ok. 不過如果無優惠, 唔會特登去食.
因為生日75折卷就快expire, 一家人黎到意粉屋晚餐

最後一行4人點左:
小食拼盤 - 除左雞翼比較辣, 全部味道都幾好
. 熱辣辣真係幾好食.
carbonara意粉 - d蛋皮好似過熟, 都係麻麻地

20 分鐘 (堂食)