2014-05-12 2738 瀏覽
如果唔係之前有團購,我完全唔知有呢間嘢存在係黑布街,當然,最後我係冇買到團購COUPON,因為果時上OPENRICE見佢得一個食評,平都唔敢買,但係一直都好想試,男友話,不如等佢D團購完左先喇,唔駛等咁耐~~咁啱星期五準時放工,又諗唔到食咩,男友就提議去睇吓奶奶雞多唔多人,一去到見得小貓幾隻,問完WAITER之後,即刻有位,發達喇~~一坐低,就睇下有咩好食,因為我只係知佢出名隻奶奶雞~~辛安東元祖奶奶雞小辣 - 入面有雞、青瓜、薯仔、紅蘿蔔,另外唔知係唔係薯粉呢,因為中間有一團粉條,果團粉條係最好味,因為吸晒D汁,但係覺得下次可以叫中辣試下,唔係好夠辣炮兵鍋 - 好多料,同我係拌拌食既差唔多,但係唔大,同石頭鍋咁上下大,個湯好好味,好濃,好傑,重有D芝士,好特別冷海蜇 - 呢個唔得

一坐低,就睇下有咩好食,因為我只係知佢出名隻奶奶雞~~
辛安東元祖奶奶雞小辣
炮兵鍋