石崗,好多人都話好食喇,我今次呢,就係陪爸爸黎食,佢做大廚ma,食嘢會講究d,所以都要選d口啤好的餐廳陪佢食.我哋點咗兩款咖哩,咖喱羊同咖哩雞,咖哩幾香,愈食愈辣,好刺激.不過,我同爸爸都比較鍾意食咖哩羊多d,因為佢肉質好鬆化,而且都好嫩.另外呢,我個人最欣賞個白汁雜菜,白汁好香好滑,送飯食更好味,good!仲點左兩款薄餅:芝士薄餅&薯仔薄餅,其實兩款薄餅都好食,因為夠鬆化,但我就比較鍾意食薯仔薄餅,薯仔淋加小小咖哩味香,點埋佢俾既香草汁同甜酸汁,更好!我哋成個set dinner 咁叫,套餐包埋一d用鐵版上的煎魚同煎唔知乜...呢款餸呢..d嘢煎得太乾身,一d都唔好食.哈哈,好似食咗好多嘢咁~

哈哈,好似食咗好多嘢咁~