2017-11-11 489 瀏覽
玩遊戲中咗$50美食卷, 兩個人共$100, 對上一次試咗魚蛋同燒賣, 好難食, 今次有成$100, 可以有更好的選擇, 但行勻成個food court, 都冇乜吸引, 又唔想食咁飽肚的燒味飯, 又或者粉麵, 而且又大排長龍, 來回行咗兩個圈, 最終都係叫咗d小食, 另外補返幾蚊就得~ 如果幾蚊食就抵, 但成舊水食就當然唔抵啦~ 燒雞脾一人一只燒雞脾, 看似燒得好好, 但其實燒過龍, 雖然預咗雪雞冇雞味, 但都唔好乾哂, 冇哂汁, 乾啃, 冇水飲會啃死人~   熱狗個包好硬, 可能heat住heat到乾哂, 條腸都唔差, 唔會太鹹, 最正都係佢個熱狗醬, 似係芥辣加酸瓜碎, 酸酸地幾正~  凍奶茶有色冇味, 顏色好深, 但飲落只有少少茶味, 完全冇奶味, 唔講真係唔知飲緊奶茶~ 佢個food court唔知係咪唔預你慢慢食, 全場企位, 但佢有條好窄的長條, 比你頂一頂住個pat pat, 但我用來坐, 雖然坐得唔舒服, 但都好過冇~

燒雞脾

熱狗

凍奶茶

2017-05-21
2 分鐘 (外賣自取)
用餐優惠
現金券