周末Pancake癮起,想起上次在差館上街看到這餐廳的Brunch menu有一個得意的Beer Pancake,坐言起行Gogogo!我地叫咗個黑松露拉芝滑蛋厚多士,同埋啤酒Pancake,附送飲品。個厚多士先上桌,好香黑松露味,仲有好多芝士,好味!不過相對地會蓋過蛋香,唔緊要,個蛋夠滑,多士厚身又熱又脆,yummy!啤酒Pancake講明需要等耐d,差不多食完個多士就有得食啦。淋上司陶特(stout)啤酒糖漿既pancake夠鬆軟,生果新鮮,味道好特別有驚喜呀!佢地既weekend brunch由11點到下午4點半,訓晏咗都有得食哈哈!重點係唔多人,坐得舒服,我地兩個人坐四人檯,唔使趕住食!服務又好好!好chill!唯一美中不足,係杯咖啡麻麻地,應該係普通filter coffee。來呢間餐廳果然係應該飲啤酒!哈哈哈!

啤酒pancake

啤酒pancake