2022-07-09 926 瀏覽
雖然嘢食唔算特別好味,種類都唔係多,但畢竟價錢唔貴,場內嘅食物質素同款式都叫對得住個價。但啲服務就真係太離譜,比親啲嘢職員佢哋都唔係就咁接,係一野搶過去,無論交落單紙定埋單俾錢都係咁。最後埋單嗰陣個姐姐一行過嚟就話要埋咗張單先,然後企定定喺度唔走逼我哋要即刻埋單,但又唔俾單我哋睇,淨係自己喺度對住一疊單數數,後尾比張信用卡佢又係搶走嘅。最離譜係,攞返張信用卡返嚟嘅時候,佢竟然唔係俾返卡主(即係我),而係就近遞俾我個朋友。因為信用卡有啲問題,比佢攞走左兩次試碌,但兩次返嚟都係俾卡我朋友而唔係比我。我朋友都呆一呆,同佢講咗句「唔係我㗎喎」,佢先好似如夢初醒咁俾返張卡我。乜而家啲信用卡可以隨便俾人㗎咩?如果我唔喺位,對面嗰個又唔係同我好熟嘅朋友,俾人盜用信用卡邊個負責?呢個已經唔係服務態度問題咁簡單,成件事好離譜!以前去過好多次,次次啲態度都令人唔太高興,只係唔算大件事所以我都算數,但今次信用卡呢個問題真係離譜得過分,忍唔住先要過嚟投訴。
2022-07-08