餐廳: 牛陣HANARE Platinum Label
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-12-28 0 瀏覽
首先想講清楚,呢度唔係佢講嘅"無限時"任食。佢9點幾已經last order,晏晝亦有落場時間,絕對唔係旺角嗰間真無限時。我同朋友分別開舖無耐黎過三次,最近嗰次係我九月黎過。兩個都覺得好正,啲牛又香又滑真和牛質素,所以近排轉凍就約埋黎。黎到發現餐牌轉咗,開始心知不妙。叫咗600幾嗰個。啲牛完全唔係之前嗰啲貨式,家下唔香唔滑無牛味兼韌... 極度失望!又少一間香港餐廳可以食!佢其他嘢係keep 到嘅。天婦羅啲漿好薄,炸得好。蕃薯好甜。魚生好新鮮,甚至新鮮過部分酒店自助餐。甜品都好食,係個芝蔴雪糕比較鞋。服務都ok 嘅。啲staff 好有禮貌,但冇主動換鍋。燶曬要叫先換。總結:呢個貴價主要黎食牛,啲牛唔掂,冇可能會返黎。

佢其他嘢係keep 到嘅。天婦羅啲漿好薄,炸得好。蕃薯好甜。魚生好新鮮,甚至新鮮過部分酒店自助餐甜品都好食,係個芝蔴雪糕比較鞋。

總結:呢個貴價主要黎食牛,啲牛唔掂,冇可能會返黎。