2021-12-09 98 瀏覽
有驚喜,冇諗過細細間嘅Cafe又幾好食喎,不過佢淨係做外賣,如果有堂食就好!佢有一張枱喺裏面,不過就冇櫈,如果要喺裏面食都可以企喺度,同埋位置唔多,只容納到兩個人雖然好細間,不過又真係幾好食!卡邦尼意粉(5/5)當然佢唔係正宗嗰啲意大利卡邦尼意粉,但係佢又真係好好食,分量啱啱好,都俾得幾多煙肉,味道濃郁,意粉硬度到剛剛好,我好想再返去食蕃茄虎蝦意粉(5/5)呢個意粉我都好鍾意❤️隻蝦好爽,不過得三粒,如果可以多兩粒就好啦,好鍾意蕃茄味,味道都係啱啱好,意粉硬度一樣適中,味道好香,都係一樣會想再返去食!滑蛋牛角包(3/5)隻蛋都好滑嘅,整體來講都好食,不過可能我個人就唔係太鍾意牛角包,所以對佢其實冇乜太大嘅感覺
雖然好細間,不過又真係幾好食!

卡邦尼意粉(5/5)

蕃茄虎蝦意粉(5/5)

滑蛋牛角包(3/5)

2021-09-03
外賣自取