2013-08-12
基本上每次去到海港城,即使唔係去食BLT Burger都會好想去食,因為我覺得佢個水牛城雞翼真係好好食!所以呢,因為好耐都無去食,所以今次就去啦!12:20去到,都要排隊啦,不過好好彩,今日等左15分鐘左右咋!每次去到,都係叫BLT Combo加水牛城雞翼,當然今次都唔例外啦!我見到好多其他人都有叫Ceasar Salad,所以我唸應該都幾好食,下次試下先!好啦!講講個BLT Combo($158)先,個Combo有BLT Burger啦,waffles啦,同埋Soda!每次個Soda我都會叫A&W Cream Soda,點解呢?因為A&W Cream Soda真係有cream o加。佢係用Aged vanilla整出黎o加,所以一飲落去就會飲到cream的味道!所以真正喜歡飲cream soda o既你,點可以唔試呀!即使用濃濃o既cream你都唔駛怕o加,一罐得170Calories咋!個soda散叫都係$42咋!所以連個combo一齊叫係幾抵o加!好啦,個BLT Burger呢, 佢係同一杯仔salad,waffles同半條腌青瓜一齊上,今次叫medium-cooked,間餐廳好