📍 牛丼家{旺角}Merry Christmas❤️聖誕節快樂!但係聖誕節仍然都要自己一個人食飯!咁就去試吓佢嘅火鍋套餐🍲估唔到依個一人火鍋只係$60嘅價錢都可以食得飽我🤭🤭而且份量都真係幾多!仲包埋嘢飲🧃依個價錢真係仲抵過自己喺屋企打邊爐🍲🫕但係大家記得2樓先係打邊爐區🫕因為得2樓先有電磁爐哦🍜✨ 火鍋套餐天氣咁凍,梗係要食返個火鍋🍲最近就推出咗一個一人火鍋,啱晒我依啲自己一個人食飯嘅人士!佢有分兩類嘅火鍋{壽喜燒鍋、豚肉鍋}我就揀咗壽喜燒,已經包括咗一個烏冬或者飯、一大碟新鮮雜菜、再配埋一碟份量十足嘅肥牛,本身以為價錢咁親民,會食唔飽,點知原來份量都幾多,雜菜裏面已經有兩樣當造嘅菜,金菇、豆腐、蟹柳,食完依個一人火鍋已經即刻飽咗~✨ 牛魔王飯成日嚟到依一間牛丼家,嗰度必定食去依一個牛魔王漢堡扒飯,手打嘅漢堡,係我嘅最愛!加埋店內嘅秘製日本醬汁,簡直係百食不厭,再配埋青菜,均衡營養,最鍾意佢啲青菜唔係只係白烚仲有炒過🥬

📍 牛丼家{旺角}
Merry Christmas❤️

仲包埋嘢飲🧃依個價錢真係仲抵過自己喺屋企打邊爐🍲

🫕但係大家記得2樓先係打邊爐區🫕
因為得2樓先有電磁爐哦🍜

火鍋套餐
天氣咁凍,梗係要食返個火鍋🍲

✨ 牛魔王飯