餐廳: 晉家門炭燒工房
資訊:

2019-12-28 2212 瀏覽
誤打誤撞嚟左依間餐廳食,小店位置喺內街,不過距離太子站都唔遠,小店坐位唔多,不過幾舒服既感覺我地叫左幾樣嘢洋蔥圈好快送到,熱辣辣,炸粉唔厚,好食,如果夜晚啤酒加依個,正!吞拿魚太陽蛋pizza,用料好足夠,個薄餅係薄皮脆身style ,脆卜卜加上吞拿魚,芝士,小小流心蛋,依個真心好食雞翼醃得剛剛好,好juicy ,高質依個carbonara 既style 我一般,不過意粉硬度煮得剛剛好,好有咬口,我個人喜歡蛋加白汁嗰個煮法既carbonara ,個人認為依種煮法一般,咸左小小由於第一個pizza 太正既關係,encore 左軟殼蟹pizza,同樣用料好足,加上鮮甜既桃,有調味既蝦同煮得剛好既蟹,非常juicy 個蟹,好食同行友人都大讚芒果菠蘿冰,等左一會先有,不過食到菠蘿一絲絲既果肉,幾好味,又解油膩坐坐下,竟然聽到有榮光既歌,咁耳熟能詳,加上食物質素好,值得推薦5個人食,5杯嘢飲加小小嘢食,每人113元,好抵喇

我地叫左幾樣嘢

雞翼醃得剛剛好,好juicy ,高質

同行友人都大讚

5個人食,5杯嘢飲加小小嘢食,每人113元,好抵喇