2018-07-07 104 瀏覽
嚐越,已經唔係第一次黎食!平日都有食開午餐,小弟覺得好味又抵食! 所以德福廣場分店,都有唔少Office Boy/ OL 幫襯呢....如果繁忙時間的話,還要等位呢!今日同屋企人經過,小弟就推介左同佢地黎開飯,晚飯的菜式也不少呢!😋😋香茅豬扒撈檬,撈檬是小弟最喜愛的粉麵之一,夏天食,比熱食更吸引、更加透心涼😎😎酸酸甜甜開胃之餘,豬扒好大塊,份量唔少,豬扒香脆鬆軟,令個撈檬更令人滿足😝😝南乳吊燒雞係令我驚喜菜式之一,吊燒雞外皮薄而脆,肉質燒得仲好嫩滑,南乳醬又夠香濃,屋企人個個大讚滿意!味道比起平時酒樓圍菜的燒雞更加好味出色,值得一讚!👍🏻👍🏻三越小食拼盤:包括有春卷、粉包、蔗蝦蔗蝦蝦肉多而彈牙,入口香而不膩,春卷鬆脆,裡面的蔬菜新鮮爽脆,感覺清新!加上粉包味道較清,令整個菜色精緻飽肚,又有不同的特色,令人更覺滿足😋😋
嚐越,已經唔係第一次黎食!
平日都有食開午餐,小弟覺得好味又抵食!
如果繁忙時間的話,還要等位呢!
香茅豬扒撈檬
南乳照燒雞半隻

三越小食拼盤

三越小食拼盤:包括有春卷、粉包、蔗蝦