2023-04-04 36 瀏覽
原本想一齊去上海舖食上海野同饅頭, 老友臨時改變主意想去啲四川菜館最好有辣野又有饅頭, 最後同老友黎左呢度食.😄❤️❤️最愛見裝住炸饅頭嗰隻經典木船, 船上有個古裝將領既🙎🏻‍♂️⚔️公仔好威風好有氣派, 船身仲會以乾冰🌬️😶‍🌫噴出煙霧製造浪花氣氛, 十分標緻;饅頭亦炸得好香口鬆趣, 點住奶尼食, 好味到連剩餘手指尖既碎片及鍊奶都要舔淨.😋❤️❤️尼得麻辣風雲, 少不免要點麻辣招牌菜之一麻辣小龍蝦, 龍蝦仔炒得好香, 辣中仍不失鮮味, 用🥘金屬鑊作上碟器皿能保持住熱辣辣既滋味, 令小龍蝦既麻辣香味道更誘人.🥰 老友都好滿意呢間川菜.下次我哋都會再黎呢間食店👍大家經開唔好錯過啦🫶