2019-01-11
The Cupping Room嘅食物有質素,令人回味無窮,值得再次encore今次要介紹下 - iced mocha w/ ice cream呢個係非一般嘅iced mocha,一般餐廳係用朱古力粉/朱古力奶,但Cupping Room係用朱古力醬㗎,味道濃郁好多入面有一球雪糕上面再加cream,真係超級邪惡,但真係好正,極力推薦比大家食物方面全部都係即叫即整,熱辣辣送到,所以要少少時間等候今次叫咗個spaghetti & pan fired chicken breast w/garlic creamy sauce,絕對係真材實料,意粉好creamy味道濃郁,上面有少少辣油中和番,唔會覺得好膩,而且雞肉唔鞋口另一個係spaghetti & mushroom w/spinach creamy sauce,相比下無咁膩同比較fresh,但同樣係咁好味,而且好適合vegetarian不過美中不足嘅地方係上層樓底矮,好困聲,人多自然會好嘈,有得揀之下,提議大家坐下面嗰層。
食物方面全部都係即叫即整,熱辣辣送到,所以要少少時間等候