2018-04-03 1034 瀏覽
見好多朋友話呢間麵店好食。今日專登過黎深水埗食下。懷舊風味。鐵皮屋檔口。但也可入鋪坐。衛生環境就肯定一般咖啦。還贈送左我幾粒蚊癱😢一場黎到。試晒d最招牌野先。秘製豉油王撈面。的確好食。加入豬油同蔥花。好香。麵質爽口彈牙。炸魚皮。幸運食到。吾系成日有。魚旦拼墨丸。吾似平時食開既味道。吾系好彈牙嗰款。好出名。但吾系太啱我口味。牛根腩河。河粉靚野滑身。吾会太碎。牛根腩煮得入味淋身。系用柱候炆。有齊腩,根,肥,好味辣椒油都香。有辣味。幾好食。還外賣了一樽走😂#鐵皮屋#港式風味 #粵式 #魚旦粉麵 #懷舊風味 #豉油王撈麵 #豬油撈麵 #炸魚皮 #hkinstargram #instargram #hkig #hkfoodie #foodie #instagood #instafood #相機食先 #麵家 #舊式麵檔 #柱候牛根腩
一場黎到。試晒d最招牌野先。
炸魚皮。幸運食到。吾系成日有。
辣椒油都香。有辣味。幾好食。還外賣了一樽走😂
#鐵皮屋