餐廳: Greenhouse
資訊:

今日為咗用埋時代廣場張美食優惠券,所以就去咗Greenhouse食😙餐廳好大,有好多位, 而且有好多綠色嘅植物作為裝飾, 幾靚😍但係都要排一陣隊先入到去,而且人手唔係好夠,落單同叫埋單都要等好一陣😣不過個午餐set又幾抵食嘅😌<Lunch set> $138 Appetizer + Main + Drink + Dessert【和牛漢堡配黑松露蛋黃醬配薯條】~Wagyu Beef Burger with Fries我覺得個黑松露蛋黃醬可以再多啲同濃味啲,就會好食啲,因為而家整體個漢堡有啲乾🥲【香炸蜜糖單骨雞翼】+$38~Mini Honey Chicken Wings呢個雞翼炸得好脆, 有甜甜嘅蜜糖味, 而且單骨好方便食😍【牛奶朱古力脆脆蛋糕】+$38~Milk Chocolate Crispy Cake我覺得可以唔使加錢叫,入面似係朱古力mousse,麻麻地😣 我覺得原本跟餐嘅芝士蛋糕仲好食😋

<Lunch set> $138

【和牛漢堡配黑松露蛋黃醬配薯條】
~Wagyu Beef Burger with Fries

【香炸蜜糖單骨雞翼】+$38
~Mini Honey Chicken Wings
呢個雞翼炸得好脆, 有甜甜嘅蜜糖味, 而且單骨好方便食😍

【牛奶朱古力脆脆蛋糕】+$38
~Milk Chocolate Crispy Cake