2012-03-17
亦係買了團購的$98任食火鍋,一人一鍋,包每人一杯竹蔗水, 迷你雪糕一杯,埋單加一,即差不多每人$110,算平宜。食物質素ok, 算新鮮。最好就是近排菜價貴(成$12斤菜心),佢地的菜不停供應,有娃娃菜、生菜、波菜、西洋菜、白菜仔、油麥菜、冬瓜、金菇、秀珍菇、南瓜。d娃娃菜油麥菜、好清甜,我諗我們一行6人差不多吃了15棵娃娃菜。湯底方面有好多種: 黑松露、沙嗲、日本味增、咖哩、麻辣、地獄、皮蛋芫茜。我們試了黑松露、味增、和皮蛋芫茜。黑松露還可以,有好多一點點應該是黑松露。皮蛋芫茜有很多皮蛋,味增就吃不出。可能我們食得早,員工服務態度出乎意料之好,無" 飛碟" 睇你唔到的情況,食物添加或order都算快(不過同一張單可以來3次),攞食物的位置好干淨。可惜回家后極口渴,既是一定好多味精,我媽媽要食一個橙解渴!!