2015-12-15 2724 瀏覽
係GXXXPON團購了一個二人晚餐($798), 有齊鮑肚燕等菜式, 望落好吸引七點前去到, 大廳有5-6台客, 唔算多, 亦唔會嘈, 出示了張優惠券, 開茶無耐就先上了個燉湯, 湯內有花菇, 雞腳, 雞肉, 螺頭, 仲有兩棵"從蓉菌, 大約係甘的名字"個湯好鮮甜, 又熱辣辣, 飲完個湯成身滾晒.第二樣上的係鮑魚, 都幾夠件頭的, 仲有少少糖心, 但呢隻係中東鮑魚, 同日本的吉品當然無得比 (但一分錢一分貨嘛)然後就係花膠鵝掌, 花膠比較淡口, 鵝掌就非常入味, 讚跟住等了又大約十分鐘就上金沙帶子, 每人兩粒, 即係咸蛋王炒帶子, 我覺得如果係炒蝦球, 應該會更好食, 同侍應講了之後的食物可以一次過起都可以, 結果真係菜, 糯米飯, 包, 燕窩都係一次過係十分鐘內上齊晒, 白菜仔例牌野, 糯米飯好好食(比好多蛇舖出品還要好), 個奶王包外型成個磨菇甘樣, 有趣,杏汁燕窩都好足料.總括來講, 4百蚊一位的套餐, 真係物有所值, (連茶芥加一, 每人大約468)如果要比, 當然無阿翁的鮑魚同燕窩甘好食, 但要知道價錢都便宜了一半, 所以無得直接比較的.服務一般般, 我們食的係套餐, 所以都

七點前去到, 大廳有5-6台客, 唔算多, 亦唔會嘈,
出示了張優惠券, 開茶無耐就先上了個燉湯,
個湯好鮮甜, 又熱辣辣, 飲完個湯成身滾晒.

第二樣上的係鮑魚, 都幾夠件頭的, 仲有少少糖心,
然後就係花膠鵝掌, 花膠比較淡口, 鵝掌就非常入味, 讚

我覺得如果係炒蝦球, 應該會更好食,

侍應講了之後的食物可以一次過起都可以,
杏汁燕窩都好足料.

服務一般般, 我們食的係套餐, 所以都無人招呼甘滯, 反而隔離台單點的, 侍應會推介有乜好食.
2015-12-14