2021-07-15
① 𝙈𝙖𝙩𝙘𝙝𝙖 𝙡𝙖𝙩𝙩𝙚 🍵 ($55)// 抹茶拿鐵入口好順滑🤤表層氣泡同樣打得好綿滑🤏🏼就算影一陣相都唔會好容易消泡或者變得好粗🙉不過略嫌抹茶唔算好濃 可能滿足唔到茶控呢🥺//Food:🌕🌕🌕🌖🌑🌑② 𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙢𝙖𝙩𝙘𝙝𝙖 𝙧𝙤𝙡𝙡 𝙘𝙖𝙠𝙚🍵🍓 ($65)// 卷蛋濕潤度啱啱好🤏🏼雖然忌廉順滑但係抹茶唔算好濃🥺少失望😔//Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑③ 𝙈𝙚𝙣𝙩𝙖𝙞𝙠𝙤 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙖 🫕 ($118)// 依到嘅意粉偏硬身🤏🏼雖然小編鐘意硬身少少但都覺得過硬🍝至於明太子份量都幾多而且整體幾入味🥰//Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑④ 𝙄𝙘𝙚𝙙 𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙡𝙖𝙩𝙩𝙚 🤎($60)// 焙茶拿鐵相比抹茶嘅茶濃會重啲 同樣係無粉粒 入口順滑 比抹茶好飲🤎//Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑.☁️Missing Link (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街10號地舖🍮#aiiifoodie#aiiifoodie_causewaybay #aiiifoodie_銅鑼灣 #cafehoppinghk #cwbcafe #causewaybaycafe #銅鑼灣咖啡店 #missinglink #銅鑼灣 #ca
Food:🌕🌕🌕🌖🌑🌑
Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑
③ 𝙈𝙚𝙣𝙩𝙖𝙞𝙠𝙤 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙖 🫕 ($118)
Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑
④ 𝙄𝙘𝙚𝙙 𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙡𝙖𝙩𝙩𝙚 🤎($60)
Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑
☁️Missing Link (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街10號地舖
🍮#aiiifoodie
#cafehoppinghk #cwbcafe #causewaybaycafe #銅鑼灣咖啡店 #missinglink #銅鑼灣 #causewaybay #topcitybiteshk