餐廳: Cafe Deco Pizzeria (ELEMENTS圓方)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
Lunchtime都要Metime😂,返兩份工好辛苦(正職同媽媽👩🏻)😓所以Lunch都要滿足下自己嘅!今次去圓方搵咗CAFE DECO PIZZERIA 坐低食嘢傾下計,呢間最出名係佢嘅open kitchen,可以欣賞到即叫即製嘅高溫石爐烤焗Pizza,環境夠開揚,感覺好舒服寬敞,適合同朋友或帶小朋友聚餐!🍽️我哋就order咗幾款食品🍽️🩷烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW🩷呢個Appetiser好香濃,牛骨髓經過燒香後油脂香味十足,上面鋪咗以紅酒烹調嘅牛肋肉,夾埋迷你脆脆多士片食,令人回味無窮!❤️黑松露火腿薄餅TRUFLED SPECK PIZZA❤️呢間餐廳一定唔少得order PIZZA,佢哋係採用咗世界頂級嘅高溫石爐烤焗,可以令Pizza薄餅烤焗時受熱更加均勻,自然香脆,熱辣辣嘅Pizza味道好惹味!Pizza好香嘅黑松露香味,配埋火腿同軟滑拉絲嘅buffalo cheese,上面仲加埋流心蛋,味覺👅提升!🧡紐西蘭草飼羊架 GRILLED LAMB RACK🧡一向都好鍾意食羊架,佢哋揀用頂級紐西蘭草飼羊架就比較嫩滑,烤羊架配上滑溜嘅Nudja香腸,入口易咬,味道更勝一

🍽️我哋就order咗幾款食品🍽️
🩷烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW🩷
烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW

黑松露火腿薄餅TRUFLED SPECK PIZZA

🧡紐西蘭草飼羊架 GRILLED LAMB RACK🧡
一向都好鍾意食羊架,佢哋揀用頂級紐西蘭草飼羊架就比較嫩滑,烤羊架配上滑溜嘅Nudja香腸,入口易咬,味道更勝一籌!
紐西蘭草飼羊架 GRILLED LAMB RACK

❣️飲品方面我哋就order咗❣️
💚雞尾酒 MANGO MOJITO💚
Mango Mojito唔會好濃烈酒味而且芒果味香濃,加入清香嘅青檸味,好啱朋友聚餐嘅雞尾酒🍸
雞尾酒 MANGO MOJITO

🩵朱古力奶昔 CHOCOLATE GELATO MILKSHAKE🩵
呢杯Gelato milkshake係特濃朱古力味,本身係朱古力控嘅我好欣賞,好滑溜好濃味,終極大滿足☺️

呢間餐廳除咗圓方之外,大圍圍方都有一間,下次都要去試下先❤️

💞CAFE DECO PIZZERIA💞
📌地址:尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方火區2樓2133號舖

@cdpizzeria_hk

#cafedecopizzeria #pizza #CafeDecoGroup #薄餅 #西餐
2024-04-19
烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW