2024-05-06 53 瀏覽
放工或者放假想享受片刻一個人𝙢𝙚 𝙩𝙞𝙢𝙚 圍方呢間𝘼𝙡𝙡 𝘿𝙖𝙮 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 應該滿足到你🤗放工經過圍方,見到呢間小店門口有宣傳,我先知入邊有一間咁隱蔽嘅𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 𝙨𝙝𝙤𝙥 😏雖然一個小小𝙘𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧位,咖啡嘅種類不少、仲有一個蛋糕櫃😊 大概因為放工時間先去,蛋糕差唔多賣晒😆見佢寫日本蛋糕🍰,忍唔住叫左一件🔅摩卡果仁蛋糕 $38 + 🔅 𝙈𝙖𝙩𝙘𝙝𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 $48兩樣食物都唔算甜~👍蛋糕細細件,上面係榛子𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩, 果仁口感夠晒𝙘𝙧𝙞𝙨𝙥𝙮, 最鐘意淡淡咖啡☕️香,忌廉同蛋糕層次分明,比例平均,食起來不會過甜同飽濟! 對於晚上飲左咖啡會訓唔著嘅朋友,呢件𝙘𝙖𝙠𝙚 或者可以止止咖啡癮😆至於杯𝙈𝙖𝙩𝙘𝙝𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚,抹茶味🍵好甘好濃,奶泡入口綿滑,拉花又靚~ 同𝙘𝙖𝙠𝙚 呢個組合好唔錯~ 🤭 我見佢地仲有抹茶𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙘𝙖𝙠𝙚, 睇嚟下次可以試埋
放工或者放假想享受片刻一個人𝙢𝙚 𝙩𝙞𝙢𝙚
圍方呢間𝘼𝙡𝙡 𝘿𝙖𝙮 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 應該滿足到你🤗

見佢寫日本蛋糕🍰,忍唔住叫左一件

兩樣食物都唔算甜~👍