2011-07-26 22 瀏覽
今次係用每位$155的團購coupon任食日式網燒放題2小時,之前已BOOK定枱,而且6:00正上班族未放工所以唔使等~店員服務很好,冇因為係用coupon而令整體質素差~首先黎既係佢加送既海鮮拼盤,大蝦好大隻,又多膏~一邊燒,d膏一邊漏出黎~正!我覺得2位加送既極上雪花安格斯牛扒超級正~好好味!最欣賞佢有生菜畀客人包住D肉黎食,感覺冇咁滯,不過最好係包牛扒或大塊既肉,如果唔係好易跌左舊肉出黎~整體黎講,6張ORDER紙裡面最值得叫既係「特上牛肉類」,不過初時我就因為太肚餓,一黎到就點晒6張ORDER紙想點既野,搞到一枱都係肉差D食唔晒,勸各位都係逐小咁ORDER會好好多,以免浪費食物又難為自己~好似我咁,食完牛舌覺得好好食想再ORDER,但係枱上實在太多野所以最後無法ENCORE(因為已經好飽)~「和食類」一般,但酸蘿蔔漬物唔錯~羊架就羶到食唔落口,鵝肝鴨胸卷幾有心思,不過我覺得好滯~總括來說,雖然食到嘔咁滯(因為一開始就ORDER得太多),但確實係回味無窮~最後埋單係用原價計加一,而且我地又叫左汽水,所以每人約$200~張COUPON話重印仲可以當$40用,十分抵!我一定會再黎架!
之前已BOOK定枱,而且6:00正上班族未放工所以唔使等~
店員服務很好,冇因為係用coupon而令整體質素差~

首先黎既係佢加送既海鮮拼盤大蝦好大隻,又多膏~一邊燒,d膏一邊漏出黎~正!
我覺得2位加送既極上雪花安格斯牛扒超級正~好好味!
最欣賞佢有生菜畀客人包住D肉黎食,感覺冇咁滯,
不過最好係包牛扒或大塊既肉,如果唔係好易跌左舊肉出黎~

整體黎講,6張ORDER紙裡面最值得叫既係「特上牛肉類」,

「和食類」一般,但酸蘿蔔漬物唔錯~
羊架就羶到食唔落口,鵝肝鴨胸卷幾有心思,不過我覺得好滯~

張COUPON話重印仲可以當$40用,十分抵!我一定會再黎架!!!
2011-07-25
  • 牛舌