2024-09-01 215 瀏覽
今晚同老公喺屋企附近搵食~試吓呢間西餐廳!我地叫咗香煎馬利蘭蟹肉餅伴蟹膏忌廉意大利粉同美國安格斯封門柳伴燒汁~意大利粉賣相好吸引! 一大塊蟹肉餅喺上邊~ 食落去係滿滿嘅蟹肉, 真材實料~ 除咗呢塊蟹肉餅之外, 整個意粉都有好多蟹肉, 啖啖蟹肉好正~ 意粉掛上濃濃嘅忌廉汁, 超級滿足~好好食!安格斯封門柳擺盤都好靚! 我地叫咗五成熟~ 封門柳好重牛味, 而且充滿肉汁! 煮得剛剛好唔會乾柴柴, 配埋燒汁好惹味~餐湯我地揀咗龍蝦湯~ 龍蝦湯嘅蝦味好出, 味道亦都好濃郁, 絕對唔係開粉嗰啲~而且湯入邊仲有一絲絲嘅龍蝦肉! 個湯真係好好喝~而且套餐仲有埋沙律同嘢飲添, 食到好飽好滿足~而且性價都幾高! 聽侍應講嚟緊仲會有新餐牌添,下次要再嚟試吓先得!
今晚同老公喺屋企附近搵食~試吓呢間西餐廳!

侍應講嚟緊仲會有新餐牌添,下次要再嚟試吓先得!