2023-07-10
被公司安排到土瓜灣分店幫手,我自己一個人Lunch,我嘅首選梗係譽麵坊,呢間土瓜灣小店,以前一經過附近,一定會幫襯,佢嘅南乳雞球撈麵真係冇得輸。👍👍👍譽麵坊地址:土瓜灣新山道6號地舖🐥南乳雞球撈麵 $42雞球炸得非常脆,雞皮脆卜卜,雞肉肉嫩,超juicy多汁,一d都唔會乾同柴,撈麵又唔會濕笠笠,夠乾身,最重要又唔會乾到哽喉嚨,雞球係另配上南乳醬,簡直令炸雞球昇華到另一層次,本身雞球,已有底味,所以真係可以自行決定點唔點醬食都得。😋😋😋🥛自家制豆漿 $7我冇影到相,細細支,口味冇得揀,只有有糖嘅豆漿,豆味偏淡,有d過甜,感覺似飲緊糖水咁,所以我下次去食,一定會選擇配汽水或支裝茶。🤣🤣🤣整體評分:最高為🌕🌕🌕🌕🌕味道:🌕🌕🌕🌕服務:🌕🌕🌕環境:🌕🌕🌕地點:🌕🌕🌕🌕回頭率:🌕🌕🌕🌕🌟🌟🌟必食推介:南乳雞球撈麵 🌟🌟🌟我會為大家帶黎煮食、食譜、飲食同資訊分享比大家,請多多支持🥰🥰🥰
譽麵坊
地址:土瓜灣新山道6號地舖