2022-09-05
土瓜灣性價比高的日式料理外賣店 今晚放工 途經土瓜灣 見到間外賣壽司店 都幾吸引 一一於八掛下先😉 中秋節套餐 送燈籠🏮提早三日預訂 75折優惠添如果當日預訂 都有88折優惠😄 買滿$330仲可以即時減$50添 😉 睇到啲魚生都幾高質新鮮 一於買返屋企慢慢嘆😋 舖頭選擇都好多 有壽司 刺身 丼飯 天婦羅都有 而且係標榜用日本產米🥰 北海道丼$168三文魚 帶子 油甘魚 牡丹蝦 海膽 北寄貝 玉子 蟹柳 呢個真係好抵食 刺身鋪滿成個飯面 非常新鮮 帶子切到成個花咁 好靚 好鮮甜😋 三文魚腩勁大塊及厚切 非常肥美😘 海膽有兩層咁多 鮮甜無比 係我嘅自愛😋👍 牡丹蝦超大隻 好甜滑😉 佢啲魚生刺身真係高質 呢個價錢冇得輸 推介👍 仲附送沙律同汽水🥤 好滿足的一餐😎😎 🎈東京街日本料理 (馬頭角道) (土瓜灣)土瓜灣馬頭角道57-59號地下B號舖#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei
土瓜灣性價比高的日式料理外賣店
牡丹蝦超大隻 好甜滑😉
佢啲魚生刺身真係高質 呢個價錢冇得輸 推介👍
仲附送沙律同汽水🥤
好滿足的一餐😎😎
🎈東京街日本料理 (馬頭角道) (土瓜灣)
土瓜灣馬頭角道57-59號地下B號舖
#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie