2023-07-21 56 瀏覽
早幾日小編又出現嗎土瓜灣了😹 真係唔知食咩好見到有間拉麵店未食過 所以今次終於可以試吓🐷日本魚乾豬骨湯拉麵 👅8.5/10 $88上面有大大塊嘅日式叉燒 仲有啲木耳絲同埋椰菜絲 仲有塊紫菜 令到口感更加豐富 日式叉燒好入味 感覺係索咗好多湯嘅汁😆 湯汁有好香濃嘅豬骨湯味道🐷🐷 拉麵份量亦都充足 亦都非常之索汁🫶🏻 啲拉麵好香 口感都唔錯 另外佢個溏心蛋非常好食😆 口感非常之滑😍🐷蝦味噌豬骨湯拉麵 👅8/10 $88呢一款嘅味道相對上再濃多少少🤏🏻 北海道 鮮蝦嘅味道比較出 🙌🏻🦐 咁味噌湯咸得黎帶丁點甜味😹 上面都有日式叉燒、木耳絲、椰菜絲、紫菜 主要係個湯底多咗啲好濃嘅蝦味🙌🏻 鍾意重口味啲嘅話可以試呢碗🤣 而且都係有一隻溫泉蛋 非常好食.鳴虎📍土瓜灣北帝街61號東裕大廈地下B號舖

🐷日本魚乾豬骨湯拉麵 👅8.5/10 $88

🐷蝦味噌豬骨湯拉麵 👅8/10 $88