2019-02-14
最喜歡去不同地方覓食,今次與朋友來到北角呢間小店,由於喺內街,都有少少隱蔽。舖頭唔算好大,唔算好多位,不過都有室內室外坐,而且店內格局幾特別,鍾意有一行黑白相,好有feel。講返正題,食店緊係講野食啦~呢個係魚肉芝士條配黑松露醬,個人幾鍾意佢魚肉再食到芝士味,配黑松露醬更加係提昇層次!煙燻鮮蟹肉玉子燒,上碟時有蓋蓋住,一揭開蓋就有煙散出黎!好正!蟹肉配玉子燒又好好味!係一道睇得食得而且吸like既菜式😆焗龍蝦尾有機蘆筍意大利飯,成條龍蝦尾擺碟型!影欋後,為左方便,我同朋友拆哂啲龍蝦肉出黎再配飯食😆幾好!不過多啲蘆筍會更開心!!同埋感覺更中和~寶雲蘇澳洲羊架配薯蓉及烤雜菜,一望到就覺得好正😋叫左七成熟,感覺剛好~好好味🤤🤤薯蓉又超滑!所以話,唔好睇少小店,好多都係心機之作,好睇又好味!
講返正題,食店緊係講野食啦~
所以話,唔好睇少小店,好多都係心機之作,好睇又好味!