2009-10-17
今朝番工路過見到呢間餐廳,睇下個memu,好似幾抵食,而且主要係有我最鐘意0既意粉,於是一於過來食lunch。我地要等左一陣位,間餐廳好細,而等位係要自己搵張枱果隻...呢方面就唔係幾好。好在都唔係等左好耐。一睇到個memu,我就決定要白汁磨菇三文魚天使面; 由於選擇好多,我朋友就睇左一陣先,最後佢要左個肉醬天使面。飲品方面,加$4就可以要果汁同紅豆冰。我地都轉左特飲。食物好快就到,我個三文魚天使面都幾大碟,我最鐘意係個三文魚係大大塊0既! 個汁都好好味,我好滿意! 朋友話佢個餐都好好味!我食果個餐$34; 而朋友果個就 $26。呢個價錢有呢個水準,仲包埋杯果汁,我地都覺得好抵! 平時在灣仔食野,一般都比較貴,茶餐廳都要食幾十蚊,一直都搵唔到值得推介食lunch 0既地方。今日發現呢個禁正0既地方,下次一定會再幫襯!