2017-07-25 158 瀏覽
先講一講環境,店主將成間餐廳裝修成一個火車車廂,當你入到餐廳,好快就會比四個大螢幕吸引住,因為左右兩邊都會不斷播放住歐洲拍攝嘅列車風景,一路食飯,一路望住"車廂"岀面啲景色,非常有feel .泰式軟殻蟹羅勒葉墨魚麵👱🏾同👩🏼最欣賞嘅菜式,炒得好有鑊氣,一上枱已經比佢嘅香氣吸引住,就算唔好蒜嘅我地,都情不自禁將碟上嘅蒜片清得一乾二淨,唯一可惜嘅就係軟殻蟹嘅份量比較少同細隻.阿根廷紅蝦意大利麵普通,略嫌紅蝦唔夠蝦味.Fish n chips份量好多,就算兩個人都夠食,兩樣都炸得好好,魚嘅味道濃郁,又唔會嚡,可惜嘅係只提供少量茄汁,如果可以有埋mayonnaise 就更加perfect而👱🏾就覺得伴碟嘅沙律非常有驚喜,將蘋果切粒,爽口得黎又有fresh嘅感覺,食少少就好似冇咁熱氣啦.至於飲品方面,我地就分別點咗fresh carrot同mango banana ,味道一般,不過都幾新鮮,一試無妨聽講依度嘅甜品都幾特別,希望下次有機會試下啦
阿根廷紅蝦意大利麵
普通,略嫌紅蝦唔夠蝦味
Fish n chips
聽講依度嘅甜品都幾特別,希望下次有機會試下啦

阿根廷紅蝦意大利麵
Fish  and  chips