2017-07-07 2556 瀏覽
朋友住在西環關係,原來飯腳全部都住香港島,有些住東西區、住南區,於是我們沿住高街一路行,發現呢間餐廳,看過menu後,有我們最想食嘅青口同意粉,所以入去一試這間有三間分店Taylor Shellfish Farm。白酒煮青口,產地來自澳洲。|蒜蓉包好正!番石榴梨汁和雜梅汁青口意大利飯蘑菇黑松露意粉蟹肉沙律一行三人入左餐廳,侍應好熱情安排入座,細心介紹餐廳的招牌菜,仲推介飲紅酒同埋白酒要如何與咩菜配搭最為好味!侍應推介白酒煮青口,真是要試下,青口來自澳洲配上日本清酒煮,一食難忘,入口好清甜。而蟹肉沙律入口清新,起動你的味蕾,令你提升食慾!青口意大利飯口味算一般。而黑松露雜菌意粉,香味撲鼻,意大利煮得剛剛好,入口好彈,實在太感動了!原來仲有一位朋友要來,所以我們留起食物,餐廳侍應好主動幫我們整熱D食物,值得一讚!

白酒煮青口,產地來自澳洲。

蒜蓉包好正!

番石榴梨汁和雜梅汁

青口意大利飯

蘑菇黑松露意粉

蟹肉沙律

而蟹肉沙律入口清新,起動你的味蕾,令你提升食慾!

青口意大利飯口味算一般。

2017-06-23
2 分鐘 (堂食)
  • 黑松露白菌意大利粉
  • 蟹肉沙律