其實我係數碼港返工都有2年啦,好多食肆都食過,但一篇食評都未寫過,就襯我要離開前一個月,慢慢分享俾大家睇下數碼港食肆既優劣。我太中意食野啦,日本野當然都包括在內,同事們帶我黎食,對於人工低的我來說是有點貴,所以唔常食,但我真係喜歡這間奧壽司既lunch set。有便當及定食選擇,今次擇左「魚生粒飯定食」,切粒就平d,低級職員的我當然揀平d個款啦,但刺生都好新鮮架,而且好豐富,整個set有魚生粒飯、沙律、麵豉湯、仲有一碟唔知係咩既小食,好似係漬物蘿蔔吧~其實擺放得幾靚,加左蛋絲,顏色都豐富晒,而且份量剛剛好,魚生都算新鮮,而且有好幾款魚生,有足夠既款式。沙律加左早餐片真係唔錯架wor。我推薦呢間大家去食,真係唔錯
魚生粒飯

我太中意食野啦,日本野當然都包括在內

5 分鐘 (堂食)
魚生粒飯