2020-06-29
呢間漢堡店真係唔算就腳,因為附近又冇商場..黎嘅人真係單單為左佢 (我係咁諗) Anyway, 今日想食得juicy啲!見佢有款有埋燒菠蘿 P1 就你啦!我轉左豬做雞->即係「蜜糖芥末菠蘿雞堡」。今日都係好多人啊..好在我一個唔洗等好耐就有位,order完到整好我諗10分鐘度佢好厚lol, 根本咬唔晒其實都食得幾狼狽下,但係佢塊菠蘿真係好出色啊!好香好多汁真係佢啲sauce多到流晒出黎..once again..好狼狽..建議同初約會對象唔好食啲咁難handle嘅東西..咁個雞我就覺得比較散..不過咁嘅價錢都好難expect係原雞扒/柳,佢都係肉碎整成嘅扒咁,鍾意食雞嘅我都有點失望,下次未必再食雞~~可能本身嘅豬會幾夾,期待下次加13$做套餐,有我配燒賣唔咁熱氣都幾開心,鴛鴦黎講,我prefer豬over魚肉。加多杯熱柚子滿足!