2015-08-23
本人好好好中意食韓國嘅紫菜卷,都試過其他間嘅韓國紫菜卷,依間味試過。之前為左試紫菜卷,想外賣走,去到說賣晒喇。。又無試到。。。。到今次想食下依間成日好多人排隊嘅Haru Haru,本身入去前問左無紫菜卷,又賣晒都照入去啦,叫左個雞肉石鍋飯,炒粉絲同薄餅,等緊期間,佢卑左前菜我地先,本人本身都唔好泡菜,但都試左,都唔係特別辣,可能唔係好入味。。出左兩樣野食,我又想問下個waiter 仲有無紫菜卷,睇下會唔會有最後一份,因為之前幾次都問過有無紫菜卷先入去試食依間餐廳,問過幾次都無,可能個侍應見我咁講,佢話睇下有無剩,點知真係有最後一份卑我外賣返屋企食👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽好開心丫,果度啲人嘅服務態度好,而且好熱情☺️☺️食個薄餅同個飯而且飽晒,點知仲有個粉絲味到,我問可以取消個粉絲唔要嗎?佢都話可以,當然問左佢整左個粉絲味先,味先取消左佢,唔係嘅話,個粉絲都可能要外賣~~~~😓整體Haruharu 氣氛不錯,可以一路食一路睇我偶像BIGBANG嘅演唱會,正!不過因為夏天去食,一路食一路滴汗,因為個地方係open area,冬天去食係最適合....
到今次想食下依間成日好多人
好開心丫