2019.12.30既一餐晚餐...坐下在尖沙咀區那個嘉寶漢堡店所謂店內雖小,肝膽相照相信大家對呢間舖都吾會陌生,主店在葵芳,分店尖沙咀,兩間店小弟都有幫襯過,質素依然係到店舖環境都比較細小,如果想坐得舒服絕對吾會,但因為坐位格局窄,加上播放一些流行音樂,相反令到同旁邊既人有種親密既感覺。PS:食飯途中,見到待應會用一些清潔液抹下客人用餐後的枱,再安排新客人就坐,呢點係做得吾錯!當晚去到已經是晚上9點,門口還有條人龍,約8個人,由於店舖快要關門,店員有數人數,然後亦有禮地告知客人可能要明天請早。(我係被選中進店的尾二小朋友)食物方面我點了一個B1 芝士牛堡 (含烤洋蔥)加煎蛋,薯條,罐裝汽水大佬出場(芝士牛堡)個麵包脆和軟,包含蕃茄,生菜,煎蛋,牛堡,秘製醬汁。一啖咬落去所有醬汁肉汁咇哂出黎牛堡自家製 多肉汁 無因為趕收工 煮過熟煎蛋做得出色 ,成個漢堡咬落去,吸哂啲蛋汁,令到個漢堡再昇華薯條(一定要試蕃茄醬)係粗身薯條但比較淋,小許鹽,咬落去有薯泥,吾會係啲空心薯條,但可惜我喜歡的外脆口感,上枱時油份都比較多。但個"蕃茄醬"就一定無得輸,係我想要既野,一定要試其實呢間漢堡店CP值真係
2019.12.30既一餐晚餐...

坐下在尖沙咀區那個嘉寶漢堡店

所謂店內雖小,肝膽相照

(我係被選中進店的尾二小朋友

食物方面

大佬出場(芝士牛堡)

個麵包脆和軟,包含蕃茄,生菜,煎蛋,牛堡,秘製醬汁。
一啖咬落去所有醬汁肉汁咇哂出黎

牛堡自家製 多肉汁 無因為趕收工 煮過熟

薯條(一定要試蕃茄醬)

但個"蕃茄醬"就一定無得輸,係我想要既野,一定要試

其實呢間漢堡店CP值真係好高,雖然店舖比較細,但價錢,食物質素,感覺,都超哂班,絕對值得大家一試再試

芝士牛堡(含烤洋蔥,加配煎蛋)
薯條
蕃茄醬
2019-12-30
15 分鐘 (堂食)
芝士牛堡(含烤洋蔥,加配煎蛋)
薯條
蕃茄醬
  • 芝士牛堡  (加配煎蛋)