2022-07-20 91 瀏覽
~ All day breakfast($105) 🍳套餐包咗炒蛋🥚,薯餅🥔,香腸🌭,portobello (bacon & cheese)🧀,bagel with cream cheese🥯同沙律。又比我揾到間有bagel食嘅ADB😝,其他食物味道都唔錯,最重要嘅炒蛋都夠滑身👍🏻。而且佢哋呢度嘅沙律係用士多啤梨/紅莓汁🍓,食落比較清新同有新鮮感🤓。(間間都係用黑醋😂)~酥炸羅非魚柳竹炭漢堡($85)🍔第一次食竹炭漢堡🖤,成個黑色都幾特別😂。魚柳炸得好酥脆🐟,魚肉都幾滑嫩👍🏻,而且大條到突晒出嚟添🤩。Burger仲配左薯條同沙律🥗,薯條加埋調味熱辣辣好好食👍🏻。~Mocha($45)終於唔係心型嘅拉花😙。今次叫呢杯都唔錯下次可以試埋latte😆,如果住開附近買咖啡仲可以儲印仔添😉。~一千零一夜($35)🫖呢個有玫瑰🌹向日葵🌻茉莉花同煎茶🍵,飲落去都唔錯唔會太濃味😌。不過大家要注意🤓,雖然室內有冷氣但係夏天飲完都幾熱🤣。✨原先因為得返一個位所以就坐咗喺最入面😌,除咗張枱冇位放食物之外🥹,隻腳都冇位擺😅。好彩後尾有位就搬咗出去窗口坐🪟,所以建議大家平日去會比較好😉。
~ All day breakfast($105) 🍳

~酥炸羅非魚柳竹炭漢堡($85)🍔

~Mocha($45)

~一千零一夜($35)🫖