2019-06-29 945 瀏覽
放題好耐無食過啦,今日同男友行左成日街好肚餓,所以就食放題!其實食放題我好怕就係坐到好迫。。。今次食呢間,係朗豪坊對面個商場。我地大概8點半到,個職員話等多15分鐘會平啲,甘就等多陣啦,嘻之後入去坐,有4人枱俾我地,坐得舒服,不過其實佢吾算太多人,可能已經算夜所以吾洗坐甘迫,十分好!餐廳門口有2個大雪櫃都放滿哂飲品,另外仲有個甜品櫃同清酒🍶。。。甜品飲品:好多款飲品!一定有一款岩飲既,仲有清酒可以任斟。甜品都正常味道,一啖一件細細件,又有yogurt 豆腐花,選擇都好多。。放題紙👇🏻👇🏻👇🏻刺身:最中意食甜蝦,赤蝦,帶子。。。不過刺身就甜,無乜味啦。。不過三文魚夠大塊,幾好食!螺肉都吾差咖!我地食左2轉,寫幾多俾幾多,吾係得一兩片。。壽司:海膽手卷必食!飯細細舊,有一pat海膽係面咖,都算鮮甜,好味!花之戀都係好好食瑤柱蟹粥:粥底算綿滑,瑤柱都好多,有舊蟹咖。。。但吾鮮味,食個粥暖下胃係吾錯既炸物:我覺得炸鮮奶好好食!好香奶味,炸得較熱。仲有蕃薯仔同海老都炸得夠熱!羊架:好厚切,但個味道就一般啦。。。翠肉瓜:好大舊好厚切,燒到好香又多汁!鰻魚:呢個又係必食!好大塊燒到好香!心太軟:細細

放題紙👇🏻👇🏻👇🏻

羊架:好厚切,但個味道就一般啦。。。

翠肉瓜:好大舊好厚切,燒到好香又多汁!

鰻魚:呢個又係必食!好大塊燒到好香!

心太軟:細細舊即焗,真係好流心

食物都算多啦,影吾哂甘多相,質素算幾好,但食左2round之後就都吾知食乜好,不過坐得舒服吾洗迫住。。
2019-06-09
15 分鐘 (堂食)