餐廳唔係超級大 vibes幾cozy🌤️份量都偏細 就算我一個女仔食都覺得有少少唔夠飽 可能要額外加小食 Set lunch係包埋 蘑菇湯 超級濃郁既菇味 同埋仲包埋杯野飲🥤大概$150-200 一個人 價錢算係正常 依家出街閒閒地食個飯都差唔多👀💰香草明太子醬米型粉配三文魚腩🌿($135)香草味唔係好出 明太子味都幾香 cream底🌟 米型粉都幾重蛋味🍳 唔係義大利飯咁淋 依然保持意粉各種口感同埋味道 三文魚腩好肥美🍣 睇得出係高質食材 而且三文魚既肥油味滲入個粉到 令到個粉好香 但係三文魚塊有少少太薄西班牙蛋餅配流心芝士、港式叉燒、西班牙麵包🫕($125)蛋餅早餐 幾樣嘢幾夾😍 叉燒本身係幾好食 但係可能配西班牙火腿會更加調得出個鹹味 芝士係用左burrata 可惜芝士無咩流心 如果放係但裡面會更加好係蛋裡面有薯仔 薯仔同蛋混為一體 痴埋一齊 淡唔係好重口味 🥔味道:💚💚.75/5📍Pasta de Show (西環)地址:西環堅尼地城山市街1C號地舖
餐廳唔係超級大 vibes幾cozy🌤️

香草明太子醬米型粉配三文魚腩🌿($135)
香草味唔係好出 明太子味都幾香 cream底🌟
米型粉都幾重蛋味🍳 唔係義大利飯咁淋

西班牙蛋餅配流心芝士、港式叉燒、西班牙麵包🫕($125)
蛋餅早餐 幾樣嘢幾夾😍
叉燒本身係幾好食 但係可能配西班牙火腿會更加調得出個鹹味

味道:💚💚.75/5

📍Pasta de Show (西環)
地址:西環堅尼地城山市街1C號地舖