餐廳: 素之樂創意蔬食料理
資訊:

因為媽媽生日所以就想搵d 特別d 既素菜餐廳試下,因為爸爸媽媽是素食者,所以平時都會去唔同既素菜餐廳食飯,但係從未如此失望過,服務,環境,食物無樣得,完全被食物圖片騙了完全無諗過食私房菜d 枱可以迫到同隔離柖只有半尺左右,竟然仲有兩張枱放係走廊貨架旁邊,現場環境仲嘈過酒樓一去到發現安排比我地既係摺櫈,但見到其他枱有舒服d 既櫈,及我地張枱太細要求轉枱,但回覆係無枱轉,無櫈換,我地唔死心搵另一個待應,即刻係走廊拎d 櫈同我地換,但見到有其他枱有d 都係摺櫈,好明顯呢間野連櫈都唔夠好啦到食物,所謂十一道菜,唔計第一道冷盤,除左湯係熱既,其餘九道菜唔係凍就係暖,食到中間停左30 分鐘都無再上菜,到我地出聲唔該跟下d 單 先出菜,但我發現遲我30 黎既隔離枱上菜進度完全一樣,好明顯係等埋隔離枱先整,但係我唔明出菜咁遲點解d 野唔熱只可以話人均消費$300, 呢間野食到一肚氣,垃圾。一定無下次

現場環境仲嘈過酒樓

上菜進度完全一樣,好明顯係等埋隔離枱先整,
但係我唔明出菜咁遲點解d 野唔熱

2017-01-20