餐廳: 珠記冰室
資訊:

2017-03-22 675 瀏覽
依間餐廳真係佢第一差無人第二架拉去一次就夠。話說今日同班同事去食Lunch ,果時入座就1315,有一位同事想食炒公仔麵,其他三個已落單。點知個落單丫姐叫我同事去外面等。。。我地呆晒,一行幾人叫左既午餐都送上,佢叫我同事去外面等??因為佢叫炒公仔麵未夠鐘。好拉,個男老闆就過黎話我地規矩炒公仔麵1330先叫得,如果下次食炒公仔麵麻煩外面排隊到1330先入來食。咁算拉,我地1330就嗌左一個炒公仔麵。落單吾夠3分鐘,有個女人走埋黎。話我地規矩點點點,話你地班人阻住我做生意,又手指指我同事,我同事終於忍吾住問佢,你咁多規矩對第一次黎既客人好難理解,你應該寫明比客人知。你話吾可以點半前嗌依個餐牌,我同事個飯都係依個餐牌,點解又比落單!之後個老闆娘仲話依到佢話事,佢定既就係規矩。話我地食客吾係大晒!我想話你員工態度差叫我同事去門口等!我地都算,點知你老闆娘態度更差!所以依啲咁差既服務真係去一次都嫌多!!!當日用餐一開始叫了三個餐,當中鼓油飯飯量好小好小,應該不足一碗飯。叉燒偏乾,其他味道可以,鼓油是甜的。另外炒公仔麵真係好普通,完全無鑊氣,同叮熱既感覺一樣!好失望又話招牌,結果真係唔好食,但個辣
依間餐廳真係佢第一差無人第二架拉

叉燒偏乾,其他味道可以,鼓油是甜的。
又話招牌,結果真係唔好食,但個辣醬就幾好味。
個公仔麵既配菜同雞扒似撈落去,唔係炒落去咁。
老老豆豆,對面街市鑊氣好過佢十倍,真係唔會再去!