2020-12-12 569 瀏覽
以前打電話叫外賣,覺得間餐廳服務都幾好,加上d野食都唔錯,對依間泰式餐廳噶印象都幾好,今日同同事再幫襯,諗住walk in外賣唔阻人哋地方,點知就賴曬野,walk in外賣個速度其慢無比,平均一張單外賣自取單做成十幾分鐘,由12:55分等,等到13:25先攞到個餐,中途催左2次,都係叫你係外面等,仲話:得一個人包外賣,做唔切啊!等待途中(around 過左15分鐘)見到其他同事walk in堂食,唔使等,有位坐,仲要好快就有得食!!! 好離譜!!!唔係跟單跟順序去做噶咩?點解堂食你就快,walk in外賣就咁慢啊!!!係咪收左錢你就唔使理啊!? 做唔切外賣就唔好簁我哋時間啦!搵多一個幫手包外賣好難咩?得嗰一個鐘頭食飯,等個飯都成半個鐘,真係多謝你間餐廳啊!!!搞到我哋滾水漉腳,拿個外賣沖翻去office食飯,連少少休息噶時間都沒埋!!!未食飯都激到飽左啦!!多謝你比我哋咁“好”噶體驗啊!!未使旨意我哋再幫襯你啊!
飽左啦!!多謝你比我哋咁“好”噶體驗
啊!!未使旨意我哋再幫襯你啊!
外賣自取