2021-08-21 53 瀏覽
東瀛裝修(令我諗起虎道門😂) ,播著英文快歌,客人大多為外國人,如置身外國😎串燒都係即叫即整,主打鳥串🐥非常新鮮,而店員都好有禮貌☺.🟥串燒推薦🟧Cheese Mochi⏩烘焗過的外表,内裏軟糯綿綿,有芝心流出,必點❗.Chicken Meatball⏩免治雞肉串充滿肉汁,而中間有雞軟骨粒,非常好咬口,驚喜推介✨.Chicken wings⏩媽咪叫完一碟又一碟😂真心外脆香,內裏充滿肉汁勁 juicy😎.Chicken Skin⏩唔會肥到過油~脆口鹹香😋.另點了秋葵,雞肉,豆腐及雞軟骨等,一樣保持高質水準💯.🟨Unagi Fried Rice🟩Unagi為鰻魚,超級大條肥美,入口即化😍如果根據之前肥Pat 先生的形容似 M巾,一定係超長夜用 size! 😂 炒飯粒粒分明,濕度均宜,每粒都混匀浦燒汁,好好食♥結果係食唔哂要拎走,但連個外賣盒都好型☺.💥後記💥媽媽金句:一間串燒店如果連燒雞翼都好食,其他串燒都一定唔差😁.另讚,即使要坐高櫈,腳短的我哋都唔會坐得辛苦/唔舒服~
🟥串燒推薦🟧
Cheese Mochi
⏩烘焗過的外表,内裏軟糯綿綿,有芝心流出,必點❗
Chicken Meatball
Chicken wings
Chicken Skin
⏩唔會肥到過油~脆口鹹香😋
另點了秋葵,雞肉,豆腐及雞軟骨等,一樣保持高質水準💯
🟨Unagi Fried Rice🟩
結果係食唔哂要拎走,但連個外賣盒都好型☺
💥後記💥
另讚,即使要坐高櫈,腳短的我哋都唔會坐得辛苦/唔舒服~