依家日本燒肉店出名型格有氣氛,最緊要係和牛好食。店舖唔算太大,枱唔係太多,但係坐得舒服。裝修又夠靚,好似去左機場咁,周圍都係打卡位,點影都靚。依度員工都好熱情好主動又有禮貌,會令你食得好開心☺️依間餐廳一定要網上預約咗時間,簡好餐先同埋要俾埋錢先有得去食。因為餐廳要準備食材,所有大家一定要預訂左先有得食架,無得walk-in。餐淨係得兩個俾你簡,岩哂選擇困難症嘅我同你😂🐮 Combo set $480 per person一碟有三款牛肉共150g,我今次食大概有14塊牛肉🥩。三款和牛分別有fatty, medium fatty 同 lean。和牛味超級香,口入即溶勁好食🤤🤤🤤🤤依個餐配前菜青瓜🥒,柚子配白蘿蔔蓉,點牛肉嘅BBQ醬汁配日本蛋🍳,仲有牛肉味濃既牛骨湯同日本飯🍚 十分豐富👍🏻當牛肉準備好佢就會拎住碟牛肉set個靚post俾你影相,你可以同佢一齊拎住份牛肉chor住影又得😅 之後佢會教你燒牛肉,建議你燒幾耐,點咩汁食等等。我自己覺得燒牛肉就隨心啦😀 如果你覺得再想食多啲牛肉,你都可以另叫既😙另外佢有 Omakase set $980 per person 廚師決定你食乜牛既部位,

🐮 Combo set $480 per person

廚師決定你食乜牛既部位,每次都唔同既。依個餐配既野同上面一樣,另外會多左沙律🥗,和牛咖哩飯🍛

佢有唯一既甜品係牛奶軟雪糕🍦,依個都係必食,不過真係溶得好快,唔好掛住影相浪費左個雪糕呀!

如果你要慶祝生日或紀念日,記得訂枱時寫定你要既祝福語,因為佢地會係個board 到show 出嚟,佢哋會安排你食完之後到先叫你地係board 到影相📸️

__________________________

Price 💰💰💰💰💰